fbpx

Afterpay Cumpără Rivalul European Pagantis

afterpay

Afterpay a anunțat că intenționează să cumpere Pagantis, rivalul său european. Compania australiană urmează să plătească 50 de milioane de euro pentru acesta achizitie. Achiziția face parte din planurile de extindere globală Afterpay.

Nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate noutatile din e-commerce.

Afterpay obtine peste 20.000 de clienți noi pe zi

Acest Afterpay este din Australia, unde „cumpărați acum, plătiți mai târziu” este foarte popular. Compania a atras peste 20.000 de clienți noi pe zi în primul trimestru al acestui an. În prezent, are aproximativ 10 milioane de utilizatori. Afterpay dorește să se extindă și mai mult la nivel global, iar acum urmărește să pună picior pe piețe precum SUA, China și Europa.

„Cumpărați acum, plătiți mai târziu” este foarte popular în Australia.

Achiziția ar trebui să fie finalizată până în decembrie

Afterpay a declarat că a încheiat un acord pentru a achiziționa pe deplin Pagantis, o companie fintech din Spania. Această achiziție, care trebuie să fie finalizată până în decembrie, ar permite Afterpay să opereze în Franța, Italia, Spania și Portugalia.

Compania susține că piețele menționate anterior în Europa sunt piețe extrem de atractive, din cauza populației milenare de aproximativ 30 de milioane de oameni. AfterPay are și filiala sa britanică Clearpay, care are o valoare de 300 de miliarde de euro.

Citeste si: eBay sarbatoreste 25 de ani de activitate

Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre “Cumpara acum si plateste mai tarziu”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *