fbpx

Amazon Angajeaza 20.000 de Muncitori din Marea Britanie Pentru Sezonul De Sărbători

Amazon caută 20.000 de muncitori pentru sezonul de cumpărături în Marea Britanie. Interesant este faptul ca a subliniat că are peste 250 de milioane de produse unice disponibile pe Amazon.co.uk de la zeci de mii de companii independente de toate dimensiunile – „o creștere semnificativă a selecției ar putea avea loc numai cu sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii din Regatul Unit care vând pe Amazon ”, A spus un oficial al companiei Amazon.

Nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutatile din lumea e-commerce.

Compania a mai dezvăluit că a creat 3.000 de noi poziții permanente până în acest an în rețeaua sa britanică de centre de îndeplinire, centre de sortare și stații de livrare.

De asemenea, planifică să angajeze încă 7.000 de lucrători în Marea Britanie până la sfârșitul anului, nu numai pentru rețeaua de îndeplinire, ci și pentru roluri, inclusiv ingineri, absolvenți, profesioniști în resurse umane și IT, specialiști în sănătate și siguranță și finanțe.

Cei 10.000 de lucrători suplimentari vor aduce forța de muncă permanentă din Marea Britanie la peste 40.000.

Amazon va opera, de asemenea, centre de realizare „pop-up” în Bedford, Doncaster și Nottingham, a dezvăluit, și a menționat menționarea noului său centru de îndeplinire hi-tech din nord-estul Angliei, deschis în mai.

„În centrul programului de creare a locurilor de muncă sunt trei noi centre de îndeplinire de ultimă generație în Darlington, Durham și Sutton-in-Ashfield, Nottinghamshire, fiecare dotat cu tehnologie avansată Amazon Robotics și fiecare creând peste 1.000 de noi roluri permanente ”, a spus Amazon. „Construcția acestor noi centre de îndeplinire a început anul trecut. Darlington a început operațiunile în luna mai, iar site-urile din Durham și Sutton-in-Ashfield vor fi lansate mai târziu în această toamnă. ”

Compania a mai spus că a investit peste 18 miliarde de lire sterline în operațiunile sale din Marea Britanie începând cu 2010 „pentru a oferi confort, selecție și valoare consumatorilor din Marea Britanie, contribuind în același timp la împuternicirea digitală a peste 373.000 de întreprinderi mici și creatori de conținut”.

CITESTE SI: Strategia Etsy de Rotunjire A Preturilor

Afterpay Cumpara Rivalul Pagantis

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *