fbpx

Amazon Restrictioneaza Vanzarea de Masti de Fata Impotriva Coronavirus pe Platforma Sa

coronavirus

Amazon a început să restricționeze vânzătorii de pe platforma sa, sa vinda produse de sănătate și igienizare pentru protectie impotriva coronavirus cum ar fi: măști de față, dezinfectant pentru mâini, servetele si spray-uri dezinfectante și alcool izopropilic, alaturi de alte produse. Firmele terte care vand pe platforma Amazon au primit aceasta decizie miercuri si este o escaladare notabilă în lupta Amazon împotriva prețurilor și a marketingului înșelător pe platforma sa de e-commerce din cauza focarului de coronavirus în curs.

“You are receiving this message because you are currently selling, or have previously sold, products such as disposable face masks, hand sanitizers, disinfecting wipes/sprays, isopropyl alcohol or related products,” the message reads. “We have implemented more stringent requirements to sell these products in our store and as a result, your offers have been removed. We are not accepting applications to sell these products at this time.”

Amazon spune că inventarul rămas al acestor produse în centrele sale de fulfilment este eligibil pentru rambursarea taxelor de returnare sau de eliminare, însă vânzătorii vor trebui să creeze o așa-numită “comanda de eliminare” pentru a obține procesarea acestora. Fereastra de rambursare începe astăzi și durează până la 31 mai 2020. Amazon le spune vânzătorilor că pot contacta linia de asistență a vânzătorilor, dacă consideră că sunt vizați în mod necorespunzător în cadrul noii politici.

Nu este clar ce criterii utilizează compania pentru a permite vânzătorilor terți să ofere aceste produse, dar se pare că Amazon ar închide toate aplicațiile pentru listări noi și va permite vânzătorilor existenți, care au aplicat politica de preț corectă, sa continue să vanda aceste articole. Aproape toate rezultatele pe care le gasim pentru produse gen dezinfectant de mâini și măști de față, par a avea un preț adecvat și o mare majoritate sunt eligibile pentru transportul Prime. Aceasta este o îmbunătățire drastică față de câteva săptămâni în urmă, când Amazon s-a trezit cu un val urias de listinguri cu preturi exorbitante pentru aceste articole, care erau de trei până la patru ori mai mari decât prețul obișnuit, cu sume de transport care depășesc cu mult standardele Amazon. Amazon a refuzat să comenteze mai departe cu privire la schimbarea politicii.

Amazon a eliminat milioane de produse pentru “false coronavirus claims” si , de asemenea, a început să elimine sute de mii de listinguri și au banat vânzătorii care au ridicat prețurile la produsele de sănătate, (cum ar fi măștile de față și dezinfectantul de mâini) pentru ca doreau să profite de creșterea cererii ale acestor produse.

Citeste si: Top 5 Modele De Business Pe Amazon sau Amazon se extinde si in Olanda

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *