fbpx

Butonul „Request a Review” de la Amazon

request a review

Poți solicita în continuare recenzii prin schimb de mesaje cumpărător-vânzător. Așa cum am menționat anterior, există restricții (cum ar fi să nu soliciți în mod specific o recenzie pozitivă), dar este totuși permis.

Bogatie inseamna INFORMATIE! Nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in e-commerce

Mesajele cumpărător-vânzător permit vânzătorilor să-și personalizeze pe deplin solicitările de revizuire, să personalizeze subiectul și conținutul, să insereze o siglă și să atașeze fișiere. Trebuie să fiți conștienți de politicile de revizuire și de liniile directoare de comunicare – altfel este foarte ușor să vă treziți cu o restricție. De asemenea, asigurați-vă că sunteți la curent cu modificările politicii în domeniu anunțate în septembrie 2020.

Există instrumente de software pe piață (cum ar fi aplicația SellerBoard – O poti folosi GRATUIT timp de 2 luni daca folosesti acel link. SellerBoard este de fapt o aplicatie pentru a mentine contabilitatea contului tau de Amazon si are ca extra optiune si automatizare de email-uri pentru a cere reviews atat pentru contul de seller cat si pentru produse ) care pot oferi automatizare pentru e-mailurile cumpărător-vânzător și butonul „Solicitați o examinare”. Astfel veți crea un întreg algoritm pentru solicitarea recenziilor, configurat pentru a rula atunci când doriți și în ce fel doriți, și pe care îl puteți lăsa să ruleze automat în loc să trimiteți mesaje manual.

Un ultim punct este că, atunci când folosești butonul „Solicită o revizuire”, Amazon afișează un mesaj care spune două lucruri, ce par puțin ciudate:

  1. Prima indică faptul că nu ar trebui să solicitați deloc o revizuire, chiar dacă tocmai ați făcut clic pe un buton creat specific pentru a face acest lucru.
  2. Vă cere politicos să utilizați butonul pentru a solicita o revizuire, în loc de mesaje cumpărător-vânzător, dacă chiar doriți să solicitați o revizuire!

Iată cum arată, cu caractere aldine adăugate pentru a evidenția aceste puncte:

Solicitați o revizuire

Nu este necesar să solicitați recenzii deoarece sistemele noastre realizează acest lucru fără costuri pentru dvs. Cu toate acestea, dacă preferați să solicitați o revizuire pentru această comandă, vă rugăm să utilizați această caracteristică în loc să abordați clientul prin e-mail sau prin mesaje cumpărător-vânzător.

Când utilizați această funcție, vom trimite clientului un e-mail solicitând recenzia produsului și a vânzătorului pentru această comandă. Traducem automat cererile de examinare în limba preferată a clientului.

Sunteți sigur că doriți să solicitați o revizuire pentru această comandă?

Este ușor de constatat de ce mulți vânzători cred că nu li se permite să solicite o revizuire prin intermediul mesajelor cumpărător-vânzător. Cu toate acestea, întrebările și răspunsurile Amazon cu privire la recenziile produselor, precum și modificările politicii din septembrie 2020, arată clar că puteți solicita în continuare recenzii în acest fel.

Citeste si: Produse Proaspat Lansate In Domeniul E-Commerce

„Comerț electronic în Germania: 103,4 miliarde EUR în 2020”

Instagram Shop – Cum Poti Vinde Produse Pe Instagram?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *