fbpx

“Buy Now Pay Later” FOARTE populară în Germania

cumpara acum plateste mai tarziu

Pentru aproape o treime din toți cumpărătorii online din Germania, achizitionarea BNPL (Cumpara acum/plateste mai tarziu) este cea mai populară metodă de plată. Anul trecut, această metodă a câștigat și mai multe vânzări decât în ​​anul anterior. PayPal s-a clasat pe locul doi printre metodele de plată cu cifra de afaceri cea mai mare.

Anul trecut, 32,8 la sută din totalul plăților online din Germania s-au efectuat prin BNPL. Acest lucru arată că, începând de astăzi, achiziționarea unui produs și plata pentru el la o dată ulterioară este încă o metodă de plată foarte populară în Germania.

Mai multe vânzări prin BNPL

Studiul EHI „Plata online 2020” arată că achizitiile BNPL au câștigat mai multe vânzări anul trecut decât în ​​2018. Popularitatea a crescut cu 1,5%. Un posibil motiv pentru această dezvoltare ar putea fi faptul că Amazon a promovat în mod activ această metodă de plată către clienții săi.

A doua cea mai populară metodă PayPal

Studiul arată, de asemenea, că PayPal este a doua metodă de plată cea mai populară atunci când vine vorba de cifra de afaceri generată prin această metodă. PayPal are o cotă de 20,2 la sută, care este puțin mai mare decât numărul trei de pe listă, debit direct. Această metodă are o pondere de 18,3 la sută.

Metode de plată populare în Germania

1. BNPL32,8 la sută
2. PayPal20,2 la sută
3. Debit direct18,3 la sută

CITESTE SI: Metoda de plata “Cumpara acum si Plateste mai tarziu”

Afterpay Cumpara Rivalul European Pagantis

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *