fbpx

Ce TVA Vei Plati Pentru Serviciile Mele?

Salutare tuturor!Surprizele nu se opresc aici! Pe langa GIVEAWAY-ul (vezi aici link direct) care va rula timp de o saptamana (din 8 mai pana in 15 mai), toate serviciile de pe ecomxplorer.ro au fost mutate pe firma SRL din Romania. Asta inseamna ca foarte multi dintre voi veti avea privilegii in legatura cu recuperarea TVA-ului pentru serviciile achitate la mine pe site. Atat pe ecomxplorer.ro cat si pe raw-university.ro.

Am rugamintea ca membrii grupului care vad aceasta postare, sa ii tag-uiasca pe viitorii membrii care deschid postari in legatura cu acest subiect. Va multumesc frumos de ajutor!Vor fii urmatoarele situatii:

  1. Esti Rezident in Romania persoana fizica – vei plati TVA 19% la serviciile mele si nu vei recupera TVA.
  2. Ai firma in Romania – vei plati 19% TVA la achizitionare dar ulterior TVA va fii recuperat DOAR DACA pui codul de TVA in casuta corespunzatoare. Vezi poza de mai jos.
  1. Esti rezident in orice tara EU dar esti PERSOANA FIZICA, se va achita TVA din tara ta. Ex: Locuiestin Franta, vei plati 20% TVA. Locuiesti in Germania , vei plati 19% TVA. Locuiesti in Ungaria, platesti 27% TVA. Pentru ca se va aplica sistemul OSS.
  2. Daca ai firma in ORICE TARA EU, NU vei plati TVA la achizitionarea serviciilor mele DOAR DACA pui codul de TVA in casuta corespunzatoare. Vezi poza mai jos.
  1. Esti persoana fizica in ORICARE TARA din afara EU (INCLUSIV UK)! Vei plati serviciile mele cu TVA dar ulterior iti voi RAMBURSA MANUAL TVA-UL. Aici este o problema in sistem care nu se activeaza cand clientul nu locuieste in EU.
  2. Ai firma intr-o tara din afara EU ( INCLUSIV UK). Vei plati serviciile mele cu TVA dar ulterior iti voi RAMBURSA MANUAL TVA-UL. Aceasi poveste ca mai sus.

Stiu ca au fost foarte multe semne de intrebare sper ca este clar acum dragii mei cum se procedeaza cu acest TVA.

Mult succes tuturor!

Andrei

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *