fbpx

Colruyt Livreaza Mancare Gata-Preparata In Bruxelles

colruyt ecomxplorer.ro

Lanțul de supermarketuri belgiene Colruyt și-a lansat propriul serviciu de livrare de produse alimentare proaspete, numit Rose Mary. Serviciul permite clienților să comande mese gata preparate. Deocamdată, Rose Mary este lansat doar in regiunea Bruxelles.

Mancarea este preparata de bucătari care lucrează în bucătăria Academiei Colruyt Group din Ukkel, lângă Bruxelles. Anterior, acest spațiu era folosit pentru ateliere de gătit, dar din cauza focarului de coronavirus, Colruyt a încetat să mai ofere aceste clase. Acum folosește bucătăriile pentru a pregăti mesele pentru noul serviciu de livrare a mancarii gata preparate.

Mai rapid și mai convenabil decât gătitul

„Ne gândim la Rose Mary ca la o alternativă mai sănătoasă la alte servicii de livrare a mancarii gata preparate. Mesele noastre reprezintă o alternativă mai rapidă și mai convenabilă la gătitul traditional. Acest lucru se datorează faptului că mesele sunt gata preparate, deci deja gătite și trebuie încălzite doar ”, explică purtătorul de cuvânt Silja De Cock.

Ne gândim la Rose Mary ca la o alternativă mai sănătoasă la alte servicii de livrare a meselor.

În prezent doar în regiunea Bruxelles

De Cock spune că conceptul este un răspuns la cererea consumatorului de mese rapide, proaspete și sănătoase. „Prospețimea este, de asemenea, cel mai mare atu al nostru: clienții comandă înainte de prânz și primesc masa livrată acasă seara printr-un curier de biciclete. Deocamdată, acest lucru are loc doar la Bruxelles, deoarece acesta este un nou concept alimentar care este încă foarte la început ”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *