fbpx

Cum Sa Treci De La Interfata Noua Din Seller Central La Cea Veche?

Schimbare Interfata Seller Central

Salutare tuturor! In acest scurt tutorial va voi arata cum sa treceti de la interfata noua din Seller Central la cea veche.

Dupa cum bine ati vazut cu totii, Amazon incearca sa introduca o noua interfata a platformei Seller Central. Unii selleri s-au obisnuit repede cu noua interfata iar altii, ca si mine de altfel, nu mi-a placut deloc si am preferat sa raman la cea veche.

Problema apare cand sellerii noi dau click pe butonul care ii invita sa treaca la interfata noua si totul incepe sa li se para strain. Inclusiv am vazut multe probleme la noi pe grup ca persoanele pur si simplu nu stiu sa mai creeze shipping plan-uri. Sa nu mai aducem in discutie inclusiv faptul ca tutorialul meu de creare shipping plan pe care l-am pregatit pentru voi (si pe care il puteti gasi aici) este facut in interfata veche. Nu o sa aibe niciun sens ce va arat eu acolo daca voi folositi interfata noua din Seller Central.

Asadar mai jos, veti descoperii cat de usor este sa treceti de la interfata noua la cea veche.

PS: Chiar daca tutorialul meu este facut pe Amazon US, sunt exact aceasi pasi si pentru EU.

Dupa cum spuneam, Amazon ne teroriezeaza cu acest pop-up sa trecem la versiunea noua de interfata ( asta pana ii dai X din dreapta din colt 😀 ).

Iar dupa ce ati apasat butonul “Use new navaigator” interfata voastra va aparea ca in imaginea de mai jos. Daca doriti sa treceti din nou la versiunea veche, trebuie sa dati click in coltul din stanga sus, pe acele liniute si vi se va deschide un meniu.

Apoi in partea de jos avem un buton care se numeste ” Use old Navigation”. Dam click pe el.

Dupa care ne apare o scurta informatie in care ne instiinteaza ca daca ne razgandim, putem sa trecem din nou la noua interfata mergand in dreapta sus in settings si dand click pe “Use new navigation”. Dar noi vom da click pe Use Old Navigation si gata. Voila! 😀

Citeste si: Schimbari colectare TVA din comerțul electronic in UE de la 1 iulie 2021

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *