fbpx

Cum scoți rapoartele din Amazon?

rapoarte amazon

Pun la dispoziția tuturor acest articol,deoarece foarte multă lume se confruntă cu această problema de a găsi rapoartele in Amazon care urmeaza ulterior a fii date la contabilul vostru! Mai jos gasiți pașii necesari pentru a scoate aceste rapoarte!

Daca doresti sa vezi varianta video te rog da click pe ACEST LINK!

Tot ce ai de făcut este să mergi in partea din stânga paginii Amazon și dai click pe cele patru liniuțe➠ Payments➠Click din nou pe Payments mai departe mergi la All Statements din bara de sus,de aici vei descărca rapoartele pentru fiecare lună în parte!

MARE ATENȚIE!!!Ca să poti scoate rapoartele complete va trebui să aștepti să treacă luna!

De fiecare dată downloadezi Flat File V.2 dând click pe el!După descărcare este gata pentru a fii trimis către contabilul/a dumneavoastră!

Acesta este primul set de rapoarte scoase din Amazon pentru payments(banii care Amazon ții trimite ție in contul tau bancar de business)

Pentru urmatoarele seturi de facturi trebuie să mergem din nou  în Meniu➠Payments➠Tax Document Library aici găsim Seller Fee Invoices și aici avem cate un Fullfilment by Amazon Tax Invoice  pentru fiecare țară (în caz că faci Pan-Eu)

ATENȚIE!!!Avem mai multe tipuri de facturi care trebuie descărcate,toate în același meniu!!

  • Merchant VAT Invoice-facturi pentru taxa de categorie
  • FBA Tax Invoice-taxa de FBA
  • Product Ads VAT Invoice-reclamă ( PPC si nu numai )
  • Merchant VAT Credit Note-ți se pot da niște bani inapoi ,pot fii retururi si vei recupera TVA-ul pentru produsul returnat.

Citeste si: Amazon “îngroapă” rezultatele căutării organice

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *