fbpx

eBay Ramane Fara Sef De Marketing In Prag De Sarbatori

ebay

Seful de Marketing eBay, Suzy Deering, paraseste compania

Directorul de marketing eBay, Suzy Deering, a anunțat vineri că va părăsi compania. Știrea vine în momentul în care eBay sărbătorește a 25-a aniversare de la înființare – și, și mai relevant – înaintea sezonului foarte important de cumpărături de sărbători.

Nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate noutatile din lumea eCommerce!

Scriind despre plecarea ei într-o postare pe LinkedIn, ea a spus: „Am luat decizia, pe baza realizărilor și a forței generale a mărcii”. Cu toate acestea, ea nu a indicat că pleacă la o altă companie și nici nu și-a împărtășit planurile de carieră viitoare, în afară de a spune că decizia nu a fost ușoară, dar că momentul este potrivit pentru a urmări alte oportunități.

Acest lucru lasă deschise speculațiile că eBay ar putea fi într-un mod de reducere a costurilor, dupa ce a avut presiuni din partea investitorilor pentru a-și vinde compania StubHub (Pe care eBay o detinea).

Deering a lucrat pentru câteva companii importante înainte de a se alătura eBay în august 2015. La scurt timp după separarea eBay și PayPal, ea a inlocuito pe Richelle Parham, care se alăturase eBay la sfârșitul anului 2010 și plecase în februarie 2015.

Plecarea lui Deering lasă 3 femei în cadrul liderilor de 12 membri ai companiei. S-a alăturat galeriei „Liderii noștri” în 2020, după ce Kris Miller a plecat în ianuarie.

Mai jos avem postarea completă a lui Deering pe LinkedIn:

„Cu aproape cinci ani în urmă, am început cariera cu eBay. A fost momentul cel mai interesant când a fost separarea de PayPal și în a doua zi de muncă am trăit unul dintre cele mai uimitoare momente … Sărbătoarea noastră de 20 de ani cu vânzătorii noștri! Poveștile despre evenimentele care schimbă viața datorită puterii platformei eBay au fost de nedescris. Îmi amintesc momentele de mândrie și fericirea de a avea ocazia să lucrez pentru acest brand uimitor. Deci, pentru a spune ceea ce este evident, decizia mea de a pleca nu a fost foarte ușoară. A fost extraordinar să fac parte dintr-un brand care se bazează pe scopuri și este plin de vânzători pasionați și talentați.

Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea pe care am avut-o de a conduce echipa de Marketing Global. Aceasta este o organizație plină de profesioniști incredibil de calificați. Sunt extrem de mândra de munca pe care echipa a făcut-o și continuă să o facă pentru a conduce direcția generală a afacerii.

Am luat decizia pe baza realizărilor și a situatiei generale a mărcii și sunt încântata să văd că eBay accelerează pe măsură ce compania se îndreaptă spre a sarbatorii 25 de ani de la fondare. Din nou, această decizie nu a fost una ușoară, dar momentul este potrivit pentru mine și a venit timpul să urmăresc alte oportunități. ”

Notă: AdWeek raportează că Deering va rămâne până la jumătatea lunii octombrie pentru a ajuta eBay , să se pregătească pentru sezonul de cumpărături de sărbători.

Citeste si: Instagram Shop – Cum Poti Vinde Produse Pe Instagram?

Odata cu cresterea cererii, UPS se acomodeaza si investeste in cresterea capacitatatii de transportare a pachetelor

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *