fbpx

eBay Sarbatoreste 25 de Ani de Activitate

aniversare ebay
eBay isi serbeaza aniversarea de 25 de ani: „Cumpărați 25 de mărci de top în reducerea specială a aniversării eBay, de la tehnologie la îmbrăcăminte”.

eBay oferă o reducere suplimentară de 25% la 25 de mărci de top, inclusiv Dyson, Puma, Worx și Champion. Cumpărătorii trebuie să utilizeze codul cuponului „PARTYFOR25”, care este plafonat la o valoare maximă de 100 USD.

eBay va prezenta de-asemenea si cele 25 de etape „care au schimbat modul în care oamenii cumpara ” in format video.

„Pentru a celebra comunitatea online vibrantă și în continuă evoluție care face ca eBay să fie cu adevărat unic, piața se uită la cumpărătorii și vânzătorii săi – cei care au definit eBay încă din prima zi – cu o nouă serie de videoclipuri,„ People Being People ”. De-a lungul seriei, debutând pe canalul YouTube de pe eBay, piața evidențiază o varietate de utilizatori din toate categoriile sociale și cu o serie de interese și afaceri diferite. De la cărți de tranzacționare și sporturi la moda și antichități de lux, tema obișnuită dintre toate este că s-au alăturat celei mai mari piețe deschise și și-au transformat visul într-o realitate. ”

Printre vânzătorii prezentați se numără: Joe Paul Davis de la GotBaseballCards; Donovan Mitchell de la BikeNow Motorsports; Tara Cetinkaya din My Modefa; Katrina și Jeffrey Hess de la Hess Fine Art; și Quovardis și Carlo de la QC Consign.

Vânzarea specială aniversară se desfășoară până pe 8 septembrie, asa ca…hurry up :D.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *