fbpx

Etsy Testeaza Strategia “Rotunjirea Prețurilor In Alte Monede”

etsy - strategie de rotunjire a preturilor

Anumite prețuri, cum ar fi cele care se termină în .00, .50 sau .99, par a fi mai atractive pentru cumpărători, a spus Etsy. Vrea sa facă un experiment de „rotunjire a prețurilor” care a atras atenția vânzătorilor .

Nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutatile din lumea e-commerce.

Pe o pagină de ajutor Etsy, aceasta a explicat:

„Etsy.com desfășoară în prezent un experiment care le permite vânzătorilor să își rotunjească prețurile după o conversie valutară, contribuind la creșterea prețurilor convertite ca fiind mai consistente și atractive pentru cumpărători. Vânzătorii pot opta pentru această funcție, iar prețurile pentru toate listările lor vor fi rotunjite după conversia în monede care utilizează zecimale. “

Nu toți vânzătorii care discută despre funcție erau conștienți de modul în care functioneaza, unii primind doar un mesaj pop-up despre această funcție începând de săptămâna trecută.

Funcția ar schimba doar modul în care se afișează prețurile unei liste pentru cumpărătorii non-domestici.

Un vânzător a scris: „Rețineți: Orice creștere a prețului înseamnă mai multe câștiguri pentru dvs.” Însă unii vânzători au fost sceptici si au crezut ca este doar o strategie a platformei Etsy pentru a obține mai multe taxe din cauza comisionului pe care îl percepe.

Un vânzător a scris: „Am primit pop-ul, am refuzat, doar pentru faptul că va crește prețul articolului pentru cumpărătorii de peste mări.Stiu că poate fi doar o sumă mică, dar este o creștere.”

De asemenea, nu este clar dacă taxarea cumpărătorilor din alte țări ar putea avea probleme legale sau de reglementare. Etsy a declarat pe pagina sa de ajutor: „Vânzătorii participanți sunt obligați să respecte toate legile și reglementările care se aplică prețurilor la articolele lor”, dar nu a oferit niciun ghid.

Astăzi, un vânzător a raportat că a primit un stimulent pentru participarea la test. Urmează un extras din e-mailul pe care vânzătorul l-a postat pe forumurile Etsy:

„Pentru a îndulci afacerea pentru dvs., vă oferim 10 credite de listare gratuite atunci când activați prețurile rotunjite în magazinul dvs. Această ofertă specială este doar pentru dvs. și este disponibilă pentru o scurta perioada de timp. Așadar, activați prețurile rotunjite acum! “

CITESTE SI: Amazon Angajeaza 20.000 De Muncitori Pentru Q4

Afterpay Cumpara Rivalul European Pagantis

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *