fbpx

FarEye aduce o extensie în seria D de 13 milioane dolari pentru platforma sa de logistică

fareye

Startup-ul din New Delhi, India, a creat o platformă de logistică software-as-a-service care permite clienților să organizeze, să urmărească și să optimizeze operațiunile lor de logistică, făcând asta în timp real și predictiv.

Noile fonduri ale FarEye au fost conduse de The Fundamentum Partnership și KB Global Platform Fund și oferă companiei o strângere totală de 51 de milioane de dolari. Investiția vine la patru luni după ce a anunțat seria D inițială susținută de M12, Eight Roads Ventures, Honeywell Ventures și investitorii existenți SAIF Partners.

Chunsoo Kim, director general și șeful grupului  de investiții globale KB Investment, a declarat într-o declarație scrisă că firma sa este „profund impresionată de răspunsul lui FarEye în timpul pandemiei”.

„Suntem încântați de parteneriatul cu FarEye, deoarece deschide calea pentru clienții săi din întreprinderi, cum ar fi DHL și Walmart, să obțină flexibilitate, precum și vizibilitate în logistică, oferind platforma ușor de utilizat pentru a gestiona toate piesele mobile”, a adăugat el.

Între timp, investiția suplimentară va conduce la extinderea globală a FarEye. În aprilie, CEO-ul Kushal Nahata a spus într-un interviu că în ultimii doi ani, FarEye a cunoscut o creștere de aproximativ 250 la sută provenită din industria auto precum și livrarea la domiciliu, care a cunoscut o creștere în timpul pandemiei COVID-19. Acesta a determinat, de asemenea, ca întreprinderile să fie mai rapide în adoptarea tehnologiei, a spus el.

Citeste si: UPS investeste masiv in cresterea capacitatii de tansportare a pacheteleor!

“Buy Now Pay Later” FOARTE populară în Germania

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *