fbpx

Google Oferă Instruire Digitală Si Sprijină 60.000 De IMM-uri Irlandeze

programul grow with google

Inițiativa „Grow with Google digital skills” își propune să ajute IMM-urile irlandeze să se adapteze învățând cum să funcționeze online.

Nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate noutatile din lumea e-commerce!

In 24 August, Google a anunțat că intenționează să ajute la sprijinirea a 60.000 de IMM-uri din Irlanda pe măsură ce se recuperează din dificultățile financiare cauzate de pandemia Covid-19, cu un pachet de instrumente, suport, parteneriate și finanțare.

Schema Grow with Google își propune să permită întreprinderilor să se adapteze și să prospere, învățând cum să opereze online. Aceasta ar putea însemna atingerea noilor clienți online, vânzarea online pentru prima dată, extinderea către piețele internaționale sau învățarea modului de a conduce o echipă intru-un fel mult mai practic.

IMM-urile care lucrează cu Google vor avea acces la instrumente și instruire gratuite și vor exista 4 milioane EUR în credite publicitare și subvenții pentru ONG-uri.

„Profitați de oportunitate”

Anunțul a fost binevenit de grupurile reprezentative irlandeze IMM ISME și SME Recovery Ireland. Neil McDonnell, CEO ISME, a încurajat micile companii din Irlanda să profite de serviciile pe care gigantul tehnic le oferă.

„Impactul Covid-19 a fost sever pentru întreprinderile din toate sectoarele și deși știm că sentimentul în rândul întreprinderilor este în creștere, viitorul rămâne incert și următoarele luni vor fi cu siguranță provocatoare”, a spus el.

„Creșterea cu susținerea și inițiativele Google anunțate astăzi vor fi de neprețuit pentru întreprinderi pentru a le ajuta să devină mai rezistente pe măsură ce se vor recupera din criza coronavirusului și să se pregătească simultan pentru impacturile potențiale ale Brexitului.

„Încurajăm toate IMM-urile să profite de oportunitatea de a se angaja acum cu Google pentru a dobândi noi abilități și cunoștințe vitale, care le vor fi nu numai acum, ci și în viitor.”

Grow with Google

Prin intermediul site-ului Grow with Google, întreprinderile pot accesa gratuit sute de cursuri de formare, care acoperă subiecte precum cum să faci vizibilă o afacere online, cum să-ți faci o scară de afaceri internațională și cum să colaborezi cu echipa ta online.

Peste 8.000 de irlandezi au folosit deja programul pentru a-și îmbunătăți abilitățile digitale și Google a declarat că se angajează să furnizeze serviciile sale către alte 40.000 de persoane până la sfârșitul anului 2021.

De asemenea, Google face parteneriat cu organizații irlandeze, cum ar fi Camera de Comerț din Dublin și Asociația Jucătorilor Gaelici, pentru a face formarea suplimentară a abilităților digitale gratuite și ușor de accesat pentru întreprinderile irlandeze.

Alice Mansergh, directorul întreprinderilor mici la Google Irlanda, a declarat: „La Google ne-am angajat întotdeauna să sprijinim întreprinderile mici și în fiecare zi am ocazia să văd creativitatea și rezistența IMM-urilor irlandeze.

„Cu toate acestea, pandemia a dus la anumite provocări specifice pentru întreprinderile irlandeze și am considerat că Google are expertiza pentru a vă ajuta. Prin programul nostru Grow with Google, vom ajuta IMM-urile și ONG-urile să își dezvolte abilitățile digitale, abilitându-le să se adapteze și să funcționeze eficient în limitele mediului actual. “Actualizat, 13:00, : O versiune anterioară a acestui articol spunea că vor exista credite publicitare și subvenții de la ONG-uri. Aceasta a fost actualizată pentru a clarifica că vor exista credite și subvenții pentru ONG-uri.

CITESTE SI: Ce Trebuie Sa Stii Despre Optiunea “Cumpara Acum Si Plateste Mai Tarziu”?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *