fbpx

Platforma De Print On Demand Moteefe Strânge 9,3 Milioane De Euro De La Investitori

moteefe - ecomxplorer.ro

Moteefe, o platformă olandeză pentru print on demand, a finalizat cu succes o rundă de finanțare de 11 milioane de dolari (9,3 milioane de euro) cu ajutorul noului investitor BGF.

Nu uita sa te abonezi la Newsletter-ul nostru pentru a nu rata nicio stire din lumea e-commerce! 

În februarie anul trecut, Moteefe a anunțat că a strâns 4,5 milioane de euro într-o rundă din seria A condusă de Gresham House și Force Over Mass Capital. Un total de aproximativ 19,4 milioane de euro a fost strâns până acum de platforma olandeză. Cu capitalul proaspăt intrat in conturile sale, Moteefe va intra în direct cu o soluție de întreprindere pentru comerțul cu amănuntul.

„Traiectorie de creștere rapidă în prima parte a anului 2020”

„Am fost impresionați de modul în care capacitățile platformei Moteefe i-au permis să continue pe traiectoria sa de creștere rapidă în prima parte a anului 2020, în ciuda pandemiei Covid-19. Această performanță a subliniat cererea de pe piață a tehnologiei lor, întrucât peisajul global al retail-ului suferă o transformare masivă ”, a spus Daina Spedding, investitor pentru BGF.

În prezent, peste 5.000 de comercianți cu amănuntul de toate dimensiunile folosesc platforma pentru a vinde, produce și îndeplini toate tipurile de mărfuri. Folosesc platforma ca un serviciu complet integrat sau aleg doar piesele de care au nevoie. Moteefe are “white label” , ceea ce înseamnă că comerciantul cu amănuntul deține relațiile cu clienții și poate folosi datele pentru a genera vânzări repetate.

În prezent, peste 5.000 de comercianți cu amănuntul de toate dimensiunile folosesc platforma.

Numărul de utilizatori s-a dublat

CEO-ul și fondatorul Mathijs Eefting spune că compania sa a înregistrat o dublare a utilizatorilor. „Am depășit obiectivul nostru inițial de a ajuta pe oricine să înființeze un magazin și să vândă la nivel global. Acum suntem în măsură să sprijinim comercianții cu amănuntul inovatori de toate dimensiunile pentru a răspunde cerințelor și oportunităților de comerț electronic complet noi, în timp ce clienții continuă să se îndepărteze de mediile de magazin offline de modă veche. ”

20 de parteneri de producție și îndeplinire

Moteefe are o rețea de 20 de parteneri de producție și realizare în Europa, SUA, Canada, Australia și Brazilia. A arătat o creștere de 150% în prima jumătate a acestui an. Produsele au fost vândute și expediate în 166 de țări de pe glob.

CITESTE SI: Amazon Angajeaza 20.000 De Muncitori In UK

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *