fbpx

eBay A Stabilit Noi Recorduri In Septembrie 2020

EBAY

Executivul eBay, Jordan Sweetnam, a declarat că, compania a înregistrat noi recorduri de vânzări stabilite pentru diferite tipuri de produse în luna septembrie.

Bogatia inseamna INFORMATIE! Nu uita sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate stirile importante din zona E-Commerce!

„Continuă să creasca vanzarile în articole precum conserve, pistoale de lipit și puzzle-uri – și cum se apropie sezonul de vreme rece, vedem trenduri noi in crestere în jurul căzilor cu hidromasaj și a spa-urilor”, a scris Sweetnam.

„În timp ce mulți dintre noi ne perfecționăm abilitățile de bricolaj, a existat, de asemenea, o cantitate considerabilă de vanzari pentru produse care ajuta la transformarea spațiilor noastre de locuit. În plus, colecțiile sunt în creștere – atașamentul emoțional pe care colecția de cărți le oferă fanilor pare a fi agravat de lipsa continuă de evenimente fizice. Toate sporturile sunt diferite, dar chiar și în hochei, cu playoff-urile NHL tocmai încheiate, vedem vânzările de cărți de hochei în creștere + 99%. ”

eBay are 1,5 miliarde de articole listate de vânzători și se mândrește cu 182 de milioane de cumpărători activi. Sweetnam a comparat datele de vânzări din septembrie 2020 cu septembrie 2019 în cinci domenii, inclusiv piese auto, meșteșuguri și obiecte de colecție.

Consumabilele au crescut cu 1030%, cărțile de fotbal (american) de colecție au crescut cu 982%, iar pistoalele cu lipici au crescut cu 452%.

Sweetnam a privit, de asemenea, spre octombrie și la ce ar trebui să se gândească vânzătorii:

„Odată cu răcirea vremii, semințele sunt încă căutare, dar grădinăritul în aer liber în majoritatea părților țării va intra în interior cu lumini UV și hidroponie. În timp ce vânzările de jucării pentru piscină s-au diminuat, ne așteptăm ca vânzările de căzi cu hidromasaj să rămână puternice. Și în timp ce Halloween-ul se va apropia, cine știe cum va arăta? Plănuim să împărtășim decorul de casă înfricoșător, si ne asteptam ca popularitatea costumelor sa creasca in aceasta perioada. Și, desigur, nu uitați de toate lansările de noi tehnologii care vin … Există deja o raritate în noile stații de jocuri Microsoft și Sony, VR continuă să crească (mă aștept ca lansarea Oculus Quest 2 să se bazeze pe asta) și cu un nou sezon de produse Apple vine întotdeauna cu o creștere considerabila a vanzarilor in domeniul tech ”.

Citeste si:

„Comerț electronic în Germania: 103,4 miliarde EUR în 2020”

Click & Collect în Germania: Germania 2020 Raportul comerțului electronic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *