fbpx

Odata cu cresterea cererii, UPS se acomodeaza si investeste in cresterea capacitatatii de transportare a pachetelor

ups

UPS adaugă capacitate prin extinderea operațiunilor aeriene ale instalației sale din Kansas City, anunță compania săptămâna aceasta. În proiectul de renovare este inclusă extinderea rampei sale de la două locuri de parcare pentru avioane la cinci.

Nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutatile din E-Commerce!

Construcția va începe la sfârșitul lunii octombrie și este programată pentru finalizare în toamna anului 2021.

Pe lângă noua rampa, UPS va instala, de asemenea, noi echipamente de sortare la poartă, mai mult decât triplarea capacității de manipulare a pachetelor care ar putea insemna până la 5.000 de pachete pe oră.

Departamentul de transport maritim a menționat în raportul său recent asupra veniturilor trimestriale că, cererea de livrare rezidențială în SUA a crescut în al doilea trimestru. Volumul mediu zilnic total a crescut cu 22,8% până la 21,1 milioane de pachete și o creștere a transporturilor B2C cu 65,2%.

CEO-ul Carol Tomé a declarat că UPS are capacitatea de a gestiona volumul maxim pe care îl anticipează în acest an și a indicat cele 15.000 de puncte de acces ale companiei care îl vor ajuta să abordeze problemele de capacitate.

UPS a remarcat, de asemenea, că aproape 75% din populația SUA va primi servicii rezidențiale la sol înainte de perioada de vârf.

CITESTE SI: 5.500 de Magazine Online Noi In Prima Jumătate De An

Walmart colaborează cu Microsoft pentru a cumpăra TikTok

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *